ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΓΝΗ-ΓΑΖΙ κλπ


Σας ενημερώνουμε ότι μετά την συνάντηση μας με όσους γονείς κατάφεραν να έρθουν να συζητήσουμε για το πρόβλημα της μεταφοράς των παιδιών τους με το παρακάτω λεωφορείο καταλήξαμε στη λύση του Αστικού Κτελ (μπλέ λεωφορείο).
Για να έχουμε το λεωφορείο αυτό άμεσα πρέπει να αγοραστούν τουλάχιστο 45 κάρτες απεριορίστων διαδρομών από το Αστικό Κτελ Ηρακλείου στην ειδική τιμή των 40,00€ ανά παιδί ανά μήνα.
Το πλεονέκτημα της κάρτας αυτής είναι ότι το/τα παιδί/α σας θα έχει/ουν τη δυνατότητα να κάνει/ουν διαδρομές με το Αστικό Κτελ και εκτός σχολικών ωρών.
Έχουμε την υπόσχεση από το Αστικό Κτέλ ότι αυτό θα ισχύσει για μερικούς μήνες μόνο έως ότου βεβαιωθούν ότι η γραμμή που τους ζητάμε να βάλουν για εμάς θα έχει ζήτηση και από άλλους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το δρομολόγιο αυτό θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τους μαθητές μας αλλά και τους κατοίκους των περιοχών που θα περνάει οι οποίοι ενδεχομένως να θέλουν να πάνε στο ΠαΓΝΗ, στο ΙΚΑ ή και στα ΤΕΙ.
Για να έχουμε μια τελική εικόνα πρέπει όλοι οι γονείς που αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα να απαντήσετε την παρακάτω έρευνα για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.
Σας υποσχόμαστε ότι από τα στοιχεία που θα συλλέξουμε θα διαπραγματευτούμε μαζί τους την τιμή για το 2ο παιδί στην ίδια οικογένεια και το ενδεχόμενο παιδιά να χρησιμοποιούν το λεωφορείο μόνο το μεσημέρι ή μόνο το πρωί, όλα αυτά όμως αφού έχουμε τις απαντήσεις σας.

Ευχαριστούμε
 Για να λάβετε μέρος στην έρευνα παρακαλούμε απαντήστε:

Για να υποβληθούν σωστά οι απαντήσεις σας πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα της έρευνας...>>>

Έρευνα για τη μεταφορά μαθητών με το λεωφορείο από το ΠαΓΝΗ.