ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Π.Π.Γ.Η., σας προσκαλεί στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 15/10/2014, ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας.  Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση ορίζεται για την ίδια μέρα και ώρα 19.00.

Το πρόγραμμα της συνέλευσης θα περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα.

  1. Υποδοχή και ενημέρωση των νέων μελών του συλλόγου μας (γονείς νέων μαθητών).
  2. Ενημέρωση για τα διαρκή θέματα και προβλήματα που επηρεάζουν τη λειτουργία του σχολείου (κτήριο, κυλικείο, κλπ).
  3. Ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την μετακίνηση των μαθητών (ειδικές διαδρομές λεωφορείων ΚΤΕΛ κλπ).
  4. Διοικητικός απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του ΔΣ.
  5. Οικονομικός απολογισμός από μέλος της Ελεγκτικής επιτροπής
  6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για 2ετή θητεία.

Η παρουσία όλων μας  είναι  απαραίτητη διότι:

  • Η υποψηφιότητα για συμμετοχή των νέων μελών του συλλόγου στο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι καθοριστικής σημασίας για την συνέχιση της ποιοτικής λειτουργίας του σχολείου και για την καλύτερη εκπαίδευση και μόρφωση των παιδιών μας αλλά και της ενδοσχολικής διαβίωσης.Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για τις συνεδριάσεις του ΔΣ του συλλόγου κάθε χρόνο, είναι ιδιαίτερα σημαντικός και αντανακλά στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
  • Στη συνέλευση θα συζητηθούν κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με τα προβλήματα του κτηρίου και των υπηρεσιών που το υποστηρίζουν, της μετακίνησης των παιδιών και θεωρούμε ότι η ενημέρωσή σας θα συμβάλλει στην λήψη αποφάσεων που θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που προκύπτουν, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.
  • Επειδή τα προβλήματα είναι κοινά με το συστεγαζόμενο στο κτηριακό μας συγκρότημα Λύκειο, θεωρούμε ότι οι γονείς των μαθητών όλων των τάξεων (και ιδιαίτερα της τρίτης τάξης), θα πρέπει να ενημερωθούν λεπτομερέστερα ώστε η συνεργασία των δύο συλλόγων μεταξύ τους αλλά και με τη διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό των σχολείων μας, να είναι εποικοδομητική.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια συνδρομή έχει οριστεί σε 20 € για κάθε οικογένεια (ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών που φοιτούν).  Η συνδρομή μπορεί να δοθεί στους ταμίες της τάξης ή την ημέρα της Συνέλευσης στην Ταμία του Συλλόγου.

Με την συνδρομή μας, η οποία αποτελεί το μοναδικό έσοδο του συλλόγου, καλύπτονται δαπάνες για την συντήρηση, ή επιδιόρθωση του κτηρίου και των υποδομών ασφαλείας για τους μαθητές καθώς και την διοργάνωση χοροεσπερίδων εντός του σχολείου για τα παιδιά μας. Σε περίπτωση που υπάρχει οικονομική δυσχέρεια, η ταμίας του συλλόγου μας είναι πρόθυμη για να συζητήσει μαζί σας το θέμα.

Τα μέλη του ΔΣ είναι στην διάθεση σας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς και τα παιδιά μας, μια νέα εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Πρόεδρος                                                 Γραμματέας

Ν. Τζαγκαράκης                                           Ε. Μπολωνάκη