Ειδικές διαδρομές των σχολικών λεωφορείων


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ειδικές διαδρομές των σχολικών λεωφορείων, που από Δευτέρα 19/9/2011 θα λειτουργήσουν κανονικά μόνο όμως το πρωί. Έτσι μέχρι να σταθεροποιηθεί το πρόγραμμα και να συγκεκριμενοποιηθεί η ώρα που θα σχολάνε τα παιδιά το μεσημέρι θα πρέπει να μεριμνήσουν οι γονείς.

Α) Ειδική διαδρομή Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου για τη μεταφορά των μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου (τηλ. 2810-220795). Το λεωφορείο αυτό ακολουθεί την εξής πορεία :
Αφετηρία Αεροδρόμιο (7.15 π.μ.) – Αλικαρνασσός – Κατσαμπάς – Πόρος – Χρυσοπηγή – Συνοικισμός Δημητρίου – Κηπούπολη – Λεωφ. Γεωργ. Παπανδρέου – Ιερολοχιτών – Ιωνίας – Θέρισσος – Κορώνη Μαγαρά – Χρηστομιχάλη Ξυλούρη – Γιόφυρο – Πειραματικό Γυμνάσιο.
Στην επιστροφή ακολουθείται η ακριβώς αντίστροφη διαδρομή.
Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε διαδρομή είναι 1.10 Ευρώ.

Β) Ειδική διαδρομή Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου (τηλ. 6948381902).
Η διαδρομή αυτή αφορά κυρίως περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από την προηγούμενη ειδική διαδρομή και τις υπόλοιπες διαδρομές του Αστικού ΚΤΕΛ και δεν έχει εγκριθεί φέτος. Καταβάλλουμε προσπάθειες για να λειτουργήσει η διαδρομή.

Γ) Διαδρομή Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου. Η διαδρομή αυτή καλύπτει την ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου (2810-246530).
Αφετηρία ΠΑΓΝΗ (7.35π.μ.) – Άγιοι Θεόδωροι (ΤΡΑΚΤΕΡ) – ΤΕΙ- Πειραματικό.
Στην επιστροφή ακολουθείται η ακριβώς αντίστροφη διαδρομή.